Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mel B (39) ukázala sexi telo v bikinách i strašidelnú tvár
Zdielať na
Showbiznis

Mel B (39) ukázala sexi telo v bikinách i strašidelnú tvár

Zdroj: Isifa

Melanie Brown má tesne pred štyridsiatkou, ale fyzickou kondíciou môže konkurovať o polovicu mladším ženám. Zvodné, vyšportované telo predviedla na dovolenke v Mexiku.

Bývalá členka dievčenskej skupiny Spice Girls si udržuje závideniahodnú figúru pravidelným cvičením a zdravou stravou. Odmenou za drinu v posilňovni je pevné telo a ploché bruško, a to je speváčka matkou troch detí!

Mel B sa spolu s manželom Stephenom Belafontom vybrala do slnečného Mexika, kde priťahovala obdivné pohľady dovolenkárov.

Angličanka si potrpí na svoj výzor a musí vyzerať tip-top či už ju čaká porodcovská stolička v talentovej šou America's Got Talent alebo plávanie v mori.

Mel B

Isifa

Na pláži sa čokoládová kráska nedala prehliadnuť. Predviedla sa v sexi zlato-čiernych bikinách, ktoré zahaľovali len to najnutnejšie. K plavkám si zladila náušnice i náramok a v Mexiku mal premiéru aj jej nový účes - dlhé zapletené vrkoče.

Melanie vystavila zvedavým pohľadom svoju postavu, ale i nenamaľovanú tvár. Kým jej telo je mladistvé, na tvári už vek speváčky vidno. Vďaka šikovným trikom maskérov však Melanie vyzerá na červenom koberci vždy krásne.

Mel B a jej manžel Stephen Belafonte

Isifa

Melanie v nedávnom rozhovore s Larrym Kingom vyhlásila, že vždy vedela, že skupina Spice Girls sa rozpadne.

„V skutočnosti sme sa nerozpadli. Mali sme plány a tie sa uskutočnili. Vedeli sme, že každá z nás pôjde vlastnou cestou. Vedeli sme, že Victoria sa bude chcieť uplatniť v móde, Mel C bude chcieť robiť hudbu, Emma chcela robiť v rádiu. Ja som chcela robiť zo všetkého trošku,“ prezradila Mel B.

Mel B s make-upom a bez

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie