Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mel B zo Spice Girls unikol titul kráľovnej tanca
Zdielať na
TopStar

Mel B zo Spice Girls unikol titul kráľovnej tanca

Zdroj: wikipedia.org

Porota bola nadšená, avšak diváci sa nechali očariť šarmom a osobnosťou brazílskeho automobilového závodníka. V televíznej súťaži Dancing With the Stars skončila na druhom mieste.

Na druhé miesto bola odsunutá Mel B (Melanie Brown) zo skupiny Spice Girsl, považovaná za favoritku zábavnej televíznej súťaže Dancing With the Stars (Tanec s hviezdami). Víťaznú trofej si totiž odniesol brazílsky automobilový závodník Helio Castroneves.

Castroneves a jeho partnerka Julianne Houghová vstúpili do utorňajšieho večerného finále ako druhí - o jediný bod pozadu za Brownovou a Maksimom Chmerkovskiym. Porota obom párom udelila zhodne 30 bodov.

Celkovo predviedla Brownová, známa ako Mel B či Scary Spice, omnoho prepracovanejší výkon a porotcov neustále príjemne prekvapovala svojou všestrannosťou a tanečnými vlohami.

Avšak Castronevesova osobnosť a nadšenie, plus nenútený quickstep pri záverečnom vystúpení, mu získali viac hlasov divákov a teda aj palmu víťazstva. Jeho partnerka Houghová sa spolu s rýchlokorčuliarom Apolom Antonom Ohnom stala tiež víťazkou súťaže v minulej sezóne.

Castroneves povedal, že svojím víťazstvom bol šokovaný. "Nečakal som to," tvrdí. "Mel B je neuveriteľná tanečnica." Mel B pripustila, že prehra v nej vyvolala hrozné pocity. "Nepopieram to," prehlásila.

Prvou vyradenou finalistkou sa v utorok podľa očakávaní stala herečka, speváčka a televízna osobnosť Marie Osmondová. Spolu s partnerom Jonathanom Robertsom postúpili do finále na treťom mieste so 46 bodmi, aj keď svojou tanečnou kreáciou porotcov ani divákov príliš nenadchli.

48-ročná Osmondová sa počas piateho ročníka tanečnej show, vysielanej televíziou ABC, tešila veľkej podpore divákov. Svoju účasť v súťaži označila za osobný prínos. "Bola to jedna z najlepších skúseností môjho života," konštatovala ešte pred vylúčením zo show.

Program Tanec s hviezdami začínal s tuctom tanečníkov, ako prvá bola vyradená modelka a herečka Josie Maranová. Medzi ďalšími súťažiacimi, ktorí neuspeli, boli herečky Sabrina Bryanová, Jennie Garthová a Jane Seymourová, podnikateľ a miliardár Mark Cuban, komik Wayne Newton, boxer Floyd Mayweather, herec Cameron Mathison (ktorý si v utorok po poslednom tanci vyzliekol košeľu) a model Albert Reed.

Zdielať na

Najčítanejšie