Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mel B (38) sa vyzliekla donaha, video vo vnútri
Zdielať na
Hudba

Mel B (38) sa vyzliekla donaha, video vo vnútri

Ďalšia v poradí... Po Miley Cyrus (20) sa v novom videoklipe vyzliekla aj Mel B (38). Britská speváčka, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, zverejnila videoklip k novému singlu For Once In My Life.

Mel B pripomenula mladú hviezdičku Cyrus. Vo videu sa 38-ročná speváčka pri nastupovaní do auta rozhodne, že nepôjde do práce a vyzlečie sa donaha.

Následne vystrieda viacero outfitov a účesov. No a napokon na konci klipu pobozká svoj klon. 

O pripravovaných skladbách informovala Mel B prednedávnom, keď prezradila, že nahrala tri horúce single a naznačila aj spoluprácu s kolegyňou zo Spice Girls - Geri Halliwell. "Práve som nahrala tri horúce nové single. Nahrávala som priebežne počas celého roka, podobne ako Geri. Neviem, či budeme spolupracovať, ale máme ísť spolu na večeru a rozhodne sa o tom porozprávame," vysvetlila.

Melanie Brown sa stala na celom svete známou v druhej polovici 90. rokov ako Scary Spice. Po rozpade Spice Girls odštartovala v roku 2000 debutovým albumom Hot sólovú kariéru.

Speváčka má 14-ročnú dcéru Phoenix, ktorej otcom je jej bývalý manžel - holandský tanečník Jimmy Gulzar, šesťročnú Angel, ktorú splodila s hollywoodskym hercom Eddiem Murphym, a dvojročnú Madison, ktorú má s aktuálnym manželom Stephenom Belafontem. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, sita, youtube

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie