Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Karolína Chomisteková (20): V lete som prebrázdila svet
Zdielať na

Karolína Chomisteková (20): V lete som prebrázdila svet

Miss Karolína Comisteková síce už nie je aktuálnou kráľovnou krásy, no okolo nej sa stále motá. Nielenže prebrala žezlo po Magdaléne Šebestovej a stala sa riaditeľkou Miss,. navyše s poslednými finalistkami vyrazila i na dovolenku!

"Leto som mala perfektné. Mala som ho také výletno-pracovné. Bolo rôznorodé," hovorí Karolína.

Doma nebola takmer vôbec, väčšinu času trávila na cestách po svete. "Hneď na začiatku júla sme odleteli s dievčatami do Turecka," bonzla.

Babskú jazdu si dopriala s finalistkami Miss Slovensko 2014. Všetky totiž dostali túto odmenu počas finálového večera.

"Bolo veľmi dobre. Na dovolenke som sa s dievčatami lepšie spoznala," priznáva Karolína.

Ledva pricestovala, už bola opäť za hranicami. "Po príchode domov som absolvovala dovolenku s našimi a celou rodinou. Šiesti sme boli v Chorvátsku, no len na týždeň," dodáva.

MTV Video Music Awards

Koniec leta si Karolína užila za Veľkou mlákou. "Pobudla som týždeň v Los Angeles. Bol to super týždeň," rozjíma.

Pôvodne ju túlavé topánky však ťahali inam. "Mám sestru v Mexiku. Chcela som ju ísť pozrieť. Rozmýšľala som i nad New Yorkom, no máme známych v LA. Zlákali ma na lístok MTV Video Music Awards," priznala Karolína.

Karolína si túto príležitosť nenechal ujsť! "Bol to neskutočný zážitok kráčať po červenom koberci za Beyoncé a Nicki Minaj," hovorí.

A najsilnejší zážitok tohto večera? "Musím pvoedať, že Beyoncé je diva. To sa nedá poprieť! Aj Jennifer Lopez, to je krásna žena," uzavrela Karolína.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie