Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Douglas (69) a Bloom (37) spolu na plátne! Objavia sa v thrilleri Unlocked
Zdielať na
Showbiznis

Douglas (69) a Bloom (37) spolu na plátne! Objavia sa v thrilleri Unlocked

Americký herec Michael Douglas a jeho britský kolega Orlando Bloom sa predstavia v pripravovanom thrilleri Unlocked režiséra Michaela Apteda. Scenár napísal Peter O'Brien. V hlavnej úlohe si zahrá švédska herečka Noomi Rapace.

Noomi stvárni vyšetrovateľku CIA, ktorá nevedomky poskytne informácie teroristom plánujúcim biologický útok v Londýne. Nakrúcať by sa malo začať 3. novembra.

Douglesových päť Oscarov

Michael Douglas získal popularitu v televíznom seriáli V uliciach San Francisca, kde hral policajného inšpektora Stevea Kellera.

V roku 1975 produkoval úspešnú adaptáciu románu Kena Keseyho Prelet nad kukučím hniezdom v réžii Miloša Formana. Film získal päť Oscarov vrátane ceny pre Najlepší film, ktorú dostali producenti Michael Douglas a Saul Zaentz.

Účinkovanie vo filme Wall Street mu vynieslo Oscara a Zlatý glóbus pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe.

Známy je aj vďaka snímkam Osudová príťažlivosť, Vojna Roseovcov, Základný inštinkt, Voľný pád, Škandalózne odhalenie, Americký prezident, Lovci levov, Hra, Traffic - Nadvláda gangov (2000), Skvelí chlapci, Nepovedz ani slovo alebo Wall Street: Peniaze nikdy nespia.

Za herecký výkon v televíznom filme Liberace si na konto pripísal cenu Emmy.

Orlando v Hobitovi

Orlando Bloom, celým menom Orlando Jonathan Blanchard Bloom, je známy najmä z filmových sérií Pán prsteňov a Piráti Karibiku.

Okrem toho sa predstavil aj v snímkach Trója, Kráľovstvo nebeské, Traja mušketieri alebo Zulu.

Rolu elfa Legolasa, ktorého stvárnil v trilógii Pán prsteňov, si zopakoval aj v snímke Hobit: Smaugova pustatina a tiež v očakávanom treťom Hobitovi s podtitulom Bitka piatich armád, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 11. decembra.

Orlando Bloom sa nedávno pobil s Justinom Bieberom pre ženu, pozrite si video:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie