Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Douglas (69) a Zeta-Jones (44): Kríza trvá, prezrádzajú intímne detaily!
Zdielať na
Showbiznis

Douglas (69) a Zeta-Jones (44): Kríza trvá, prezrádzajú intímne detaily!

Zdroj: ISIFA

Americký herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones žijú stále oddelene. Pár sa len prednedávnom rozhodol dať si pauzu, avšak vzápätí sa začalo špekulovať o tom, že sa dávajú opäť dohromady.

Po tom, ako si Douglas prevzal cenu Emmy za herecký výkon v snímke Liberace, cestoval do Nového Mexika nakrúcať film The Reach, zatiaľ čo Zeta-Jones trávila čas doma v Bedforde s ich deťmi Dylanom a Carys.

"Nie sú zase spolu. Ľudia sa zbytočne unáhľujú," povedal zdroj z okolia dvojice pre magazín People.

Napriek tomu, že spolu netrávia čas, ostáva dvojica v kontakte a stále nosí aj svadobné obrúčky. Tento rok oslávili zvlášť narodeniny, ktoré majú v rovnaký deň - 25. septembra.

Douglas oslávil svojich 69 rokov večerou v spomínanom Novom Mexiku, zatiaľ čo jeho o 25 rokov mladšia manželka si vyrazila s deťmi.

Catherine Zeta-Jones tvorí s Douglasom pár od roku 2000. O tom, že prežívajú výraznú krízu svedčí aj fakt, že médiám prezrádzajú intímne detaily zo svojho života. Micheal napríklad tvrdí, že za jeho rakovinu môže uspokojovanie partnerky. Presnejšie príliš častý orálny sex, ktorý obľubuje Catherine.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, sita, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie