Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Michael Douglas (69) a Catherine Zeta-Jones (44): Opäť spolu!
Zdielať na
Showbiznis

Michael Douglas (69) a Catherine Zeta-Jones (44): Opäť spolu!

Americký herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones žili stále oddelene. Dokonca sa šuškalo aj o tom, že plánujú rozvod. Všetko je však inak!

Americký herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones sa stretli, aby spoločne so svojimi deťmi strávili deň. Rodinu videli v New Yorku na obede, po ktorom údajne navštívili divadelné predstavenie a kino.

Ide o prvé stretnutie páru po niekoľkých mesiacoch dočasného odlúčenia, ku ktorému sa Douglas a Zeta-Jones odhodlali v máji. Viac si prečítajte TU.

O stave ich manželstva sa v októbri Douglas vyjadril pozitívne. "Bol som chvíľu preč, avšak všetko by malo byť lepšie a lepšie," povedal 69-ročný herec.

Catherine Zeta-Jones tvorí s Douglasom pár od roku 2000. Manželia spolu vychovávajú dve deti, Dylana a Carysu. Príčinou pauzy vo vzťahu hviezdnej dvojice bolo viacero vážnych problémov, s ktorými sa počas ostatných troch rokov museli vyrovnať. Douglasovi v roku 2010 diagnostikovali rakovinu hrtana, zatiaľ čo Zeta-Jones zápasila s maniodepresívnou psychózou.

Michael si to naposledy svojim vyhlásením u Catherine poriadne pokašľal. "Rakovina, ktorou trpím, je prenosná orálnym sexom,“ povedala hviezda snímku Wall Street listu The Guardian. A požiar bol na streche. Catherine sa Douglasovo prehlásenie veľmi dotklo. Viac TU.

Zdroj: topstar.sk/ SITA

Zdielať na

Najčítanejšie