Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľuboš Sarnovský (39): Vymenil som štúdio za zastávku
Zdielať na

Ľuboš Sarnovský (39): Vymenil som štúdio za zastávku

Televízia JOJ vyrazila opäť do ulíc. Vo Veľkých Novinách sa priamo zo zastávky mestskej hromadnej dopravy prihovoril divákom Ľuboš Sarnovský. Ako to ale vyzeralo pred a po živom vstupe?

"Stavali sme provizórne štúdio. To obnášalo napríklad oblepenie zastávky. Doplnili sme stolík a pultík, aby to naozaj vyzeralo ako štúdio," opisuje moderátor Ľuboš Sarnovský.

Hlavné správy z autobusovej zastávky boli aj pre ostrieľaného moderátora premiérou.

"Snažil som sa čo najviac upokojiť a nemyslieť nato. Bolo to o množstve informácii, o celej rade vecí, ktoré sa diali okolo mňa," prezradil Ľuboš.

Zvedaví boli i okoloidúci. Sprvu si mysleli, že sa natáča reklama. Až neskôr pochopili, že ide o Veľké Noviny.

"Ľudia neboli súčasťou scenáru. Mali sme tu dve detičky a dve cestujúce z Košíc. Počas dňa tu boli tiež dve zvedavé tety, ktoré prešli, skontrovali a pokračovali," opisuje moderátor.

Užíval si to

A Ľubošove dojmy z vysielania? "Ja si to užívam. Keby sme mali aj desať vstupov, tak to dám," prezradil ostrieľaný Ľuboš.

V tomto jedinečnom moderovaní sa Ľuboš musel spoliehať len sám na seba. Nemal ani čítačku, ani kolegyňu, len pokyny od režiséra.

"Improvizácia je skvelá vec. Diváci totiž nevedia, čo všetko som mal povedať, ale nevadí im to, lebo som povedal iné zaujímavé veci," ozrejmil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie