Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátor Sarnovský (38): Úraz elektrinou!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Sarnovský (38): Úraz elektrinou!

Moderátor veľkých novín Ľuboš Sarnovský študoval elektrotechniku a chcel byť leteckým inžinierom. Nakoniec sa však rozhodol inak. A urobil dobre! Tu je dôkaz.

Vyzerá Ľuboš Sarnovský ako elektrotechnický inžinier ? Teda nie že by inžinieri neboli k svetu, ale Ľuboša Sarnovského si asi na inej ako moderátorskej stoličke predstaviť nevieme. "Mohol som si vybrať aj niečo jednoduchšie, ale v tom období som sníval že budem letecký inžinier," priznal moderátor televízie JOJ.

Tento sen ale už dávno pustil. Pevne sa drží toho čo na obrazovkách našej televízie robí profesionálne a s láskou už 12 rokov. No zanedbanie vyštudovaného remesla si práve nedávno vyžiadalo zopár kopancov. "Pred týždňom som zabudol vypnúť istič, pred tým než som šiel niečo opravovať, na čo sa ma manželka opýtala a ty nevieš že si máš vypnúť istič? Tak som to schytal ale bola to len taká drobná triaška bez následkov," spomína Ľuboš.

No čo, veď občas sa aj majster tesár utne. Aj po nedobrovoľnej tancovačke zostala úloha riešenia všetkých elektro záležitostí v jeho réžii.

"Možno práve vďaka tomu že som študoval elektrotechniku som si uvedomil, že nechcem aby bola súčasťou môjho života až tak veľmi, aby som bol otrokom tých tabletov, telefónov. Ja zostávam pri klasike. Neobkolesujem sa najmodernejšou technikou mám stále tlačidlový telefón,"
priznal obľúbený moderátor Veľkých novín.

Ľuboš nie je fanúšik sociálnych sietí a telefón používa iba na telefonovanie. "Ale je pravda, že kvôli práci človek urobí nejaké ústupky, takže pracovné veci komunikujem aj cez sociálne siete a cez internet," dodal.

Hoci svoj titul inžiniera nevyužíva v pracovnej oblasti, nedávno mu to, že sa do vecí rozumie, uľahčilo rozhodovanie. "Naposledy som to využil pri kúpe auta. V jednom aute bolo príliš veľa elektroniky, tak som si kúpil jednoduchšie auto a som spokojný," vysvetlil svoje rozhodnutie Ľuboš Sarnovský.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie