Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aj známe tváre si ľudia pletú. Doplatili na to Sarnovský (38) či Partlová (28)
Zdielať na
Showbiznis

Aj známe tváre si ľudia pletú. Doplatili na to Sarnovský (38) či Partlová (28)

Aj vám sa už stalo, že si vás na ulici poplietli s nejakým známym, alebo celebritou? Neuveríte, ale aj naše celebrity si ľudia pletú. Zo Sajfu sa stal Pyco a Ľuboša Sarnovského si jedna milá pani pomýlila s Braňom Ondrušom.

"Zažil som niekoľko zaujímavých dvojzmyselných komplimentov, som nevedel či sa mám tešiť, alebo plakať." Spomína si moderátor Veľkých Novín Ľuboš Sarnovský na moment, kedy aj on chvíľu rozmýšľal, ako sa volá.

"Stretla ma veľmi milá pani a povedala mi, pán Ondruš, vy naživo vyzeráte tak dobre. Som nevedel, či mám Braňovi povedať, že na obraze nevyzerá tak dobre, alebo sa mám tešiť, že mi polichotila," dodáva Sarnovský.

Poviete si, no čo, aspoň má milú skúsenosť. Niečo podobné sa stalo aj mladej herečke Mirke Partlovej. "Už som bola rosnička, už som bola aj Marianna Ďurianová," hovorí herečka. "Buď ich v tom nechám, alebo ich ukorigujem, že som niekto iný," dodáva.

Nielen moderátorov si ľudia mýlia, nielen herečku s rosničkou, ale dokonca mnohí popletú aj prezývky. "Ešte včera na mňa kričal jeden človek, že Pyco, to sa mi stávalo často," priznáva moderátor Matej Sajfa Cifra.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie