Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vilo Rozboril (47): Poď si to vyskúšať, toto je V siedmom nebi
Zdielať na

Vilo Rozboril (47): Poď si to vyskúšať, toto je V siedmom nebi

Opäť dáva ľudom šancu, cítiť sa ako v nebi. Odteraz mu však budú pomáhať aj ďaľší anjeli. Tí, ktorí si ťažké životné situácie ľudí a rodín vyskúšajú na vlastnej koži.

Zmena je život a život má Vilo Rozboril veľmi rád. Aj preto nebude v jeho novej relácii pomáhať sám... V jeho hlave vznikol nápad. Niečo nové, čo ho opäť posunulo o krôčik ďalej.

"Veľa ľudí z nášho mediálneho prostredia sa ma pýtalo, že aký je to pocit, ako sa to znáša a mne z toho vznikol nápad, tak si to poď vyskúšať," opisuje Rozboril.

Úloha anjelov

Už v lete začal nakrúcať príbehy, kde sa známe osobnosti ocitnú v úlohe anjelov, ktorí budú pomáhať. "Už je to taký moment, kedy sa tých ľudí dotknete viac, obedujete s nimi, varíte u nich a vidíte, že nie je všetko také jednoduché. A ani nechcem, aby to tam skončilo, lebo by to bolo málo. Všetci tí známi ľudia budú aj pomáhať," pokračuje.

Pomôcť môžeme všetci. "Všetky príbehy budú v projekte. Môžu ľudia prísť na webstránku a pomôcť ľuďom. Budeme veľmi radi, keď sa to nakopne a budú môcť pomáhať," tvrdí generálny riaditeľ televízie JOJ Marcel Grega.

Nie som herec

Emócie, ktoré sa miešajú na pľaci pri nakrúcaní sú častokrát tak silné, že udržať slzy, je nesmierne ťažké. Prvými známymi tvárami, ktorí pomáhali boli speváčka Sisa Lelkes Sklovská a moderátor Veľkých Novín Ján Mečiar.

"Tej rodine zhorel dom, zhorel im život, ale zo všetkých strán im začali ľudia podávať pomocné ruky a bude to ešte lepšie, ako to bolo. Aj keď sme sa borili v zhorenom dome," opisuje Mečiar.

Emócie, ktoré zažila Sisa, či Janko sa prosto zahrať nedajú. "Ja nie som herec, ja to naozaj neviem zahrať," dodáva moderátor.

Súvisiace články

Najčítanejšie