Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vilo Rozboril (47) prevrátil svoj život hore nohami
Zdielať na

Vilo Rozboril (47) prevrátil svoj život hore nohami

Nová práca, nový vzťah, nové výzvy - to je život Vila Rozborila. Priznal sa, ako prežíval rušné obdobie a ako sa postavil pevne na nohy v novej práci.

Veľa nového

"Prešiel som turbulentným obdobím, ale nebolo to zase a také turbulentné. Ako to dopadne celé, som aj sám zvedavý," priznáva Vilo.

O rozchode s dlhoročnou partnerkou Zuzanou Ťapákovou bol moderátor skúpy na slovo. Vyjadroval sa vždy zdržanlivo. "Nevyjadroval som sa, pretože ani nechcem. Vzťahy sú veľmi komplikovaná vec," konštatuje Vilo. Momentálne je však opäť zadaný. "Áno, som zadaný," dodáva.

V jeho živote sa veľa toho zmenilo. Najväčšia zmena prišla v oblasti jeho profesionálnej kariéry. Zmenil pôsobisko. "Bol som súčasťou čohosi 16,5 roka, teraz sa to zmenilo," konštatuje.

Pracuje naplno

Od marca zarezáva v televízií JOJ. Pripravuje novú reláciu v Siedmom nebi. Priznáva však, že ani počas voľna si neoddýchol. "Neužíval som si voľno, lebo ten rytmus predchádzajúcej relácie bol veľmi náročný. Nemal som voľno v podstate 5,5 roka. Ale dožičil by som si nejaké voľno pred vysielaním," rozmýšľa.

Na pár dní si ešte pred štartom relácie odskočí do svojho obľúbeného Španielska. "Dcéra bude mať promóciu v júni. Po nich odídem aj s dcérou na pár dní," uzatvára Vilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie