Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ťapáková (51) a Rozboril (46). Dôvody, prečo už nie sú spolu
Zdielať na
Hudba

Ťapáková (51) a Rozboril (46). Dôvody, prečo už nie sú spolu

Láska je vrtkavá! Najlepším príkladom je momentálne Vilo Rozboril! Rozchod Zuzany Ťapákovej a Vila Rozborila má asi najväčšie množstvo otáznikov a je najviac diskutovaný medzi tými, ktorých zaujíma šoubiznis.

Šokujúca láska, šokujúci rozchod! Vilo Rozboril a Zuzana Ťapáková totálne prekvapili Slovensko! Pred siedmimi rokmi tým, že sa dali dokopy, a pred pár dňami zase tým, že sa rozišli.

A pritom, navonok to medzi nimi vyzeralo idylicky. A tak sa vynárajú hypotetické otázky a hypotetické odpovede o tom, čo asi tak mohlo byť na príčine tomu, že sa rozišli.

Výčitkami je v prvom rade zaplavený Vilo. Mnohí ho označujú za vypočítavého a tým, že Zuzana prišla o riaditeľský flek, už o jej lásku nestojí. Ale, čo keď to bolo inak? Čo keď je na vine Zuzana?

"Zuzana je stress man. To je osoba, ktorá je v istých okamihoch, či už životných alebo pracovných, urobiť veľmi razantné, jasné a cieľavedomé rozhodnutia," povedal ešte v roku 2009 Vilo na Zuzaninu adresu.

Možno rozchod s Vilom bol jedným z nich. Ale, možno je pravda i to, že Vilo si našiel mladšiu fešandu. Novinári dostali tip na kočku s tureckými koreňmi. Ale, obaja to považujú za "kačicu".

Zuzana a Vilo sa rozišli vraj už pred rokom. Prečo to potom tajili? Vilo priznal, že bol zbabelec a on bol ten, ktorý Zuzanu uprosil, aby sa to nezverejnilo.

Všetko je akési zamotané. Kto s kým? Kedy? Prečo? Začo? Zatiaľ je fakt iba jeden jediný! Je koniec!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie