Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Stop mastným vlasom! Trik speváčky Hasprovej (41).
Zdielať na

Stop mastným vlasom! Trik speváčky Hasprovej (41).

V neumytým vlasoch ju neuvidíte nikdy! Aj vtedy, keď ich na čerstvo umyté nemá. Speváčka Katarína Hasprová totiž vie, ako aj z mastných vlasov urobiť „pekné háro“.

"Na vlasy používam bežne dostupné šampóny a kondicionéry. Občas si dám nejakú masku,“ hovorí o tom, ako sa stará o svoje dlhé vlnité vlasy známa speváčka. Lenže aj Katka máva občas dni, keď je jednoducho taká unavená, že sa jej vlasy zmyť nechce.

Trik na mastné vlasy

Keď je doma, môže umytie vlasov odložiť. Keď však potrebuje vybehnúť  napríklad do obchodu, hravo si vie mastné korienky zamaskovať. Ako?

"Nasadím si šiltovku, a je to! Tento trik na skrytie mastných vlasov používam už dlhé roky,“ prezrádza sympatická kráska so zlatom v hrdle. Jej vlasy sú už napohľad krásne a málokto by povedal, že sa o ne nestará extra špeciálne.

Základná starostlivosť

"Naozaj sa o ne starám iba základne. Umývam si ich asi každý druhý deň. Keď treba, tak aj každý deň. A keď som niekoľko dní doma, tak mi postačí aj trojdňový interval,“ priznáva speváčka, ktorej dlhé husté vlasy môže závidieť nejedna žena.

"Aj mne sa moje vlasy páčia. Veľmi rada s nimi experimentujem a dávam si robiť rôzne účesy. Najlepšie sa však cítim, keď ich mám rozpustené, alebo len tak zopnuté,“ uzatvára šiltovková kráska Katka.

Natiera sa medom

Katarína Hasprová má viac typov na to, aby bola krásna. Verí len prírode a tak z nej využíva všetko, čo sa dá. Speváčka prezradila, že sa natiera medom. VIAC SA DOZVIETE TU: Speváčka Hasprová (40): Natiera sa medom!

Súvisiace články

Najčítanejšie