Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Katarína Hasprová (41) podviedla frajera!
Zdielať na
Showbiznis

Katarína Hasprová (41) podviedla frajera!

Známa slovenská speváčka Katarína Hasprová podviedla svojho frajera! A nejde o žiadnu novinársku kačicu. Sama speváčka sa rozhodla vyjsť s farbou von a to rovno pred kamerou TOP STARu!

"Budem úprimná. Mám skúsenosti s neverou," priznala populárna slovenská speváčka Katarína Hasprová. Je to šokujúce, ale je to tak! Speváčka Katarína Hasprová sa priznala k nevere! V prvom momente si poviete: preboha, veď približne pred rokom dostala zásnubný prsteň a už je koniec? Nie! Je to trošku inak!

"Obdobie, keď som bola neverná, bolo už dávno v minulosti. Bola som dosť veľká divoška a vyvádzala som. Vtedy som si však ešte neuvedomovala, že niekomu ubližujem," spovedá sa speváčka.

Príchuť nevery však Katka okúsila aj v opačnom garde! "Ale je pravda, že ten môj predchádzajúci vzťah, tak myslím, že tam mi bol môj partner neverný. A to ma už naozaj ranilo lebo sme sa tvárili, že to už berieme vážne," dodala Katarína Hasprová.

Slzy smútku zo sklamania ale dlho neronila. Otriasla sa dosť rýchlo! "Potom sa v mojom živote objavil nový človek, takže som sa z toho dostala. Ale že by som sa chcela zabiť, to zase nie," bráni sa speváčka, ktorá aktuálne seká dobrotu. A zdá sa, že aj jej partner Ivan Vojtek. Po tom, čo ju minulý rok požiadal o ruku je silný predpoklad, že tento rok im už zavonia aj svadobné zvony. Jedine, že by nie. "Aktuálne je to tak, že sme čakacej fáze. A uvidíme, čo bude," dodala so smiechom Katarína Hasprová.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie