Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Na Robina Williamsa (†63) budú spomínať na udeľovaní cien Emmy
Zdielať na

Na Robina Williamsa (†63) budú spomínať na udeľovaní cien Emmy

Počas 66. ročníka udeľovania televíznych cien Primetime Emmy, ktoré sa uskutoční 25. augusta v losangeleskom Nokia Theatre, si pripomenú aj zosnulého herca Robina Williamsa.

Herec Robin Williams zomrel 11. augusta vo veku 63 rokov, Robin Williams (†63) sa obesil na opasku, manželka spala vedľa v izbe

"Momentálne diskutujeme o plánoch týkajúcich sa sekcie In Memoriam. V nej vzdávame hold osobnostiam, ktoré skonali počas uplynulých dvanástich mesiacov. Hoci sa stále snažíme vyrovnať s tohtotýždňovými tragickými správami, pracujeme už na tom, aby sme Robinovi Williamsovi vzdali náležitú a zmysluplnú poctu, akú si zaslúži," uviedol výkonný producent ceremoniálu Don Mischer.

Visel na opasku

Telo Robina Williamsa našla v spálni jeho domu v severnej Kalifornii jeho osobná asistentka. Komik nejavil známky života a okolo krku mal uviazaný opasok, pričom druhý koniec bol upevnený medzi zatvorenými dverami šatníka a zárubňami.

SITA

Úrad koronera následne potvrdil, že herec sa obesil, pričom mal porezané ľavé zápästie. Výsledky toxikologických testov by mali byť známe o dva až šesť týždňov. Obľúbený komik trpel podľa jeho hovorkyne Mary Buxbaum vážnymi depresiami a neustále hovoril o svojom boji s alkoholom.

SITA

So smrťou herca sa jeho fanúšikovia nevedia zmieriť. Neustále chodia pred jeho dom, kde kladú kvety, vence a zapaľujú i sviečky.

Fanúšikovia nosia kvety k domu herca, pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie