Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Eva Sakálová (29) priznáva: Niekedy by som sa nevrátila
Zdielať na

Eva Sakálová (29) priznáva: Niekedy by som sa nevrátila

Herečka Eva Sákalová zdvíha kotvy a mieri do Ameriky. Plánuje totiž zdokonalovať samú seba.

"Plánujem sa zlepšiť v angličtine a trošku sa možno tak kultúrne obohatiť, niečo dozvedieť, spoznať ľudí, spoznať iný svet, inú krajinu a inšpirovať sa pre moju ďalšiu prácu a pôsobenie," prezrádza herečka.

Chce všetko spoznať

Nie nadarmo sa hovorí, že je Amerika krajina neobmedzených možností. A páve tým možnostiam tým by sa rada sympatická herečka pozrela bližšie na zúbky. V krvi jej totiž koluje túžba objavovať. "Ťahá ma to na miesta a vždy mi to veľa dá. Baví ma stretávať sa s rôznymi ľuďmi," hovorí Eva Sákalová.

Herečka známa z Paneláku miluje skúmať všetko, čo svet ponúka. Keď už niekde je, tak nasáva plnými dúškami. Preciťuje atmosféru, farby, zvyky. "Rada prinesiem kamarátom suveníry a talizmany, nejaké drobnosti. V  Indii sú napríklad pekné šály a všetky látky," opisuje.

Aj by sa nevrátila...

Herečke dokonca niekoľkokrát napadlo, že by sa z nejakej tej dovolenky nevrátila. "Napadlo mi to, ale väčšinou keď som doma. Neviem či mi to napadlo, keď som preč. Človek chce to čo nemá. Chcem ísť domov, keď som preč a chcem ísť preč, keď som doma. Vždy je pekné sa vrátiť," dodáva Eva.

Súvisiace články

Najčítanejšie