Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Sestry Sákalové žiaria v Paneláku aj v Ochrancoch
Zdielať na
Showbiznis

Sestry Sákalové žiaria v Paneláku aj v Ochrancoch

Čo je doma, to sa počíta, si môžu povedať sestry Sakálové. Alica Sakálová - staršia sestra Evy Sakálovej - je neherečka, ale už aj ona privoňala k tejto brandži, v ktorej sa cíti ako ryba vo vode. Obe môžete vidieť vo Vašich obľúbených seriáloch, Evku v Paneláku a Alicu v Ochrancoch.

Podľa záberov z priloženej reportáže by ste si mohli myslieť, že herečka Eva Sákalová zmenila farbu vlasov. Ale nie je tomu tak! Ide o herečku, ktorá sa volá Alica a ich podobnosť s Evou nie je náhodná. Napriek tomu, že obe pochádzajú z hereckej rodiny, Alica si k tomuto remeslu pričuchla až teraz v seriáli Ochrancovia.

"Je to pre mňa veľká príležitosť a ja som otvorená novým výzvam a teším sa z toho," neskrýva nadšenie Alica. Jej mladšia sestra je už o čosi známejšia. Jej úsmev žiari na televíznej obrazovke v obľúbenom seriáli Panelák na Jojke, takmer každý deň. Nuž, ale ako sa k herectvu dostala Alica? "Môžem povedať, že cez sestru," priznáva Alica. K herectvu ju paradoxne priviedla sestra. Eva dostala svoju sestru pred kameru teraz, ale paradoxne práve ostrieľaná herečka môže byť za kariéru vďačná staršej sestre Alici.

Alica ma vyštudovanú Ekonómiu, vždy mala však rozhodne bližšie k umeniu. I keď brány k herectvu sa Eve otvorili už dávno, stále sa poklá za hanblivú. Kto by však mohol mať skutočnú trému je momentálne jej o čosi menej skúsená sestra. Najťažšie na pľaci su pohľady ľudí a tréma, ktorá Alicu občas vyvádza z miery. Aj preto prišla na svoju druhu klapku pripravená a texty sa dopredu naučila.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie