Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Je vám teplo? Mórová (44) a Vajda (58) vám poradia, ako sa schladiť
Zdielať na

Je vám teplo? Mórová (44) a Vajda (58) vám poradia, ako sa schladiť

BRATISLAVA / Slovensko sa topí v slnečných lúčoch. Niektorí ľudia sa tešia a iní bedákajú. Herci Diana Mórová a Jozef Vajda si však s vysokými teplotami vedia poradiť. Ako sa osviežujú? Tu je ich recept.

So stúpajúcimi teplotami títo známi herci trochu menia svoj jedálny lístok. "Ja skôr také ľahšie a keď veľa robím, tak je to naozaj iba šalát, alebo mäso so šalátom. Ale je pravda, že niekedy človek dostane chuť aj na vyprážaný karfiol," hovorí Mórová. Základom u tejto superherečky sú raňajky, bez nich ani nevyjde z domu.

Jozef Vajda v lete vsádza na azda na tie najzdravšie menu. "Ľahšie veci, veľa zeleniny a menej mäsa.  Päťkrát do týždňa jem ryby," prezrádza Vajda. Samozrejme, dopraje si aj ľadové pokušenie. "Mám rád zmrzlinu. Ale nie stále," pokračuje.

Dlhá zima

Bez vody obaja neurobia ani krok. V lete jej vypijú na hektolitre! "No zhruba tie 3 litre, v lete možnože aj štyri," priznáva herec.

Keďže si ráno zvykne odbehnúť pár kilometrov, už dopoludnia dokáže do seba naliať minimálne dva litre čistej, priezračnej a jemne vychladenej vodičky. "Povedala som si, že každú hodinu musíš vypiť aspoň 3 deci vody – nie naraz, pomaly. Určite 2,5 litra musím vypiť, a to aj vypijem," hovorí Mórová.

Všeobecne sa ale títo dvaja prichádzajúcemu letu tešia. Vrásky na čele im robila skôr dlhá zima.

Súvisiace články

Najčítanejšie