Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Inšpirujte sa herečkou Dianou Mórovou (44): Toto je jej letný jedálniček!
Zdielať na

Inšpirujte sa herečkou Dianou Mórovou (44): Toto je jej letný jedálniček!

Zdroj: SITA

Je štíhla ako laň! Človek by povedal, že snáď ani neje... Ale to je omyl! "Jem všetko, v ničom sa neobmedzujem!“ Hrdo vyhlasuje Diana Mórová, ktorá má fantastickú figúru. V lete však menšiu obmenu jedálneho lístka predsa len robí... Akú? Čítajte!

"Snažím sa jesť ľahšie jedlá, pretože v lete mi aj tak tie, ktoré sú ťažšie stráviteľné , nechutia,“ prezrádza Didi. Základom u tejto super-herečky sú raňajky, bez nich ani nevyjde z domu.

Ľahké raňajky

"Jogurt, ovocie, kávička, voda... Moje raňajky sú väčšinou takéto,“ vymenúva. Na obed si dopraje zase dobrý zeleninový šalátik s mäsom. "Väčšinou s kuracím, ale môže byť aj šalát bez mäsa,“ dodáva.

Občas však dostane chuť aj na malý „prehrešok“ v podobe vyprážaných jedál. "Nie však rezne, tie v lete nejem, ale taký dobrý karfiolček vyprážaný, mňaaam, tak to už hej,“ pousmeje sa sympatická Didi. Našťastie, chúťky na sladké, na zmrzlinu, čokoládu a koláčiky ju až tak netrápia.

Vlčí hlad nemá

"S týmto nemám problém. Jem striedmo a často, tak asi preto na mňa nikdy nepríde vlčí hlad,“ myslí si dokonale štíhla Diana Mórová. No čo? Vyskúšate ísť, teda vlastne jesť v „jej šľapajách“?

Súvisiace články

Najčítanejšie