Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Pozrite si najkrajšie dievča na svete. Stala sa ním Slovenka Lýdia Svobodová!
Zdielať na
Showbiznis

Pozrite si najkrajšie dievča na svete. Stala sa ním Slovenka Lýdia Svobodová!

Zdroj: Isifa

Slovenskí muži, ale aj cudzinci, často tvrdia, že na Slovensku sú najkrajšie dievčatá na svete. Chýbal nám už len oficiálny titul. Ten pre Slovensko a pre seba vybojovala krásna Lýdia Svobodová. Máme Miss World!

Lýdia Svobodová, mladá žena z Tisovca, zažila v sobotu obrovský úspech! Na Miss Deaf World 2014 sa umiestnila ako prvá. Stala sa tak najkrajším nepočujúcim dievčaťom na svete. Krásna blondínka si tento titul právom zaslúži!

Konkurencia bola naozaj veľká. Lýdia Svobodová však svojím šarmom zatienila reprezentantky z Brazílie, Thajska či Srbska. Po úspech nemusela cestovať ďaleko. Súťaž Miss & Mister Deaf World 2014 sa konala v susednom Česku.

V pražskom Top Hoteli si Tisovčanka vychutnala pocit byť najkrajším dievčaťom na svete. Týmto titulom, o ktorom sníva nejedno dievča na svete, sa bude hrdiť celý rok.

Lýdia Svobodová

Isifa

Medzinárodné finále súťaže krásy v mužskej a ženskej kategórii prebehlo už po štrnásty raz. Z celého sveta sa dostavilo presne 52 súťažiacich, ktorí trpia sluchovým postihnutím.

Kým Miss Deaf World 2014 sa stala naša reprezentantka, v mužskej kategórii zvíťazil Francúz Jean-Marie Bourdon.

Počas slávnostneho večera nechýbala ani obľúbená promenáda v plavkách. Ženy predviedli dokonale štíhle postavy, muži zvádzali vypracovanými telami.

Okrem možného uplatnenia sa v modelingu, súťaž krásy Miss & Mister Deaf World 2014 umožňuje súťažiacim nájsť si priateľov z celého sveta.

Lýdia Svobodová

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie