Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fotograf zachytil prvé kroky britského princa Georga (1)
Zdielať na

Fotograf zachytil prvé kroky britského princa Georga (1)

V Británii bola zverejnená oficiálna fotografia malého princa Georga k jeho prvým narodeninám. Z fotografie je zrejmé, že George už dokáže sám s istotou chodiť.

Princ George, ktorý oslávi svoje narodeniny v utorok 22. júla bol vyfotografovaný pred niekoľkými týždňami na výstave motýľov v londýnskom Prírodopisnom múzeu.

"Princ George bol veľmi živý a veľmi sebaistý. Je to veľmi rozhodný malý chlapec," povedal fotograf John Stillwell, ktorý princa na fotografii zachytil.

Podľa spravodajského servera BBC News Georgovi rodičia, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, usporiadajú pre svojho syna narodeninovú oslavu v utorok vo svojom sídle v Kensigtonskom paláci.

SITA

Špeciálny narodeninový darček

Rozkošný malý princ dostal na svoje narodeniny aj jeden špeciálny darček. Fotku so svojimi rodičmi na titulke prestížneho magazínu Vanity Fair. Časopis vyspovedal vojvodkyňu z Cambridge Katherine o ich živote.

Vďaka exkluzívnemu interview sa dozvedáme, že George dal prvé mesiace svojej mame zabrať. V noci sa mu nechcelo spať, často plakával a Kate sa nedarilo vytvoriť mu pravidelný režim. Pokojnejšie noci nastali, až keď mal malý nezbedník šesť mesiacov.

Kate čaká druhé dieťa

Pred niekoľkými dňami sa objavili informácie, že Kate čaká druhé dieťa. Médiám ju "bonzla" kamarátka Jessica Hay. Práve ona v roku 2012 pustila do sveta správu o prvom tehotenstve kráľovskej rodičky. 

Jej tvár je plnšia, menia sa jej vlasy. Je krajšia ako obyčajne a keď chodí do spoločnosti, väčšinou má na sebe šaty, ktoré maskujú rastúce bruško," povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie