Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Milionársky pracant! Brooklyn Beckham (15) dostal džob snov u Guya Ritchieho
Zdielať na

Milionársky pracant! Brooklyn Beckham (15) dostal džob snov u Guya Ritchieho

Je skvelé mať priateľov vo vysokých kruhoch! Svoje o tom vie i pätnásťročný Brooklyn Beckham, syn legendárneho futbalistu Davida a ex Spice Girls speváčky Victorie. Získal stáž u Guya Ritchieho! Bude pracovať v jeho londýnskom SKA Films.

Syn hviezdnej dvojice Davida a Victorie sa už viac nemusí starať, kde zarobiť peniaze. Po jeho modelingovom debute, víkendových brigádach v Starbuckse si konečne môže povedať, že má prácu snov. Bude predsa pracovať pre londýnskeho scenáristu a režiséra Guya Ritchieho, píše americký US Magazine.

Obaja rodičia učia svoje deti, že nič nie je zadarmo a na všetko si treba zarobiť. Preto aj Brooklyn musel začať robiť. Rodičia mu ale vybavili prácu snov. Pričuchne si k filmovému umeniu.

Milionársky pracant

"Vyskúšal si už všeličo. Pracoval aj v Starbuckse," prezradil zdroj blízky rodine.

"David a Victoria to robia zámerne. Chcú, aby prišiel na to, čo vlastne chce robiť. Obaja chcú, aby si vyskúšal veci, ktoré robili aj oni sami v jeho veku - prácu v obchode, prácu asistenta, prácu zadarmo. Snažia sa svoje deti naučiť, že nič nie je zadarmo, ani peniaze," dodal zdroj.

Hoci sa Beckhamovci snažia držať svoje deti nakrátko, väčšina teenagerov a aj dospelých môže o stáži, ktorú Brooklyn získal, snívať. Nie každý adolescent môže povedať, že pracuje v luxusnej londýnskej štvrti Soho.

Hviezdny pár prednedávnom oslavoval výročie, pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie