Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Záhada zamračenej tváre Victorie Beckham (40) je vyriešená!
Zdielať na

Záhada zamračenej tváre Victorie Beckham (40) je vyriešená!

Teraz sa zamyslite a skúste si spomenúť, kedy ste videli Victoriu Beckham usmiatu. Že si nespomínate? Nevadí. Tých príležitostí nebolo veľa. O neustále zamračenej tvári pani Beckhamovej sa toho povedalo už veľa. Konečne je však známy dôvod!

Zatiaľ čo si väčšina VIP lóže počas finále Wimbledonu nadšene užívala napínavý duel, jedna tvárička ani len nemykla kútikom. 

Počas napínavého tenisového súboja Victoria sedela celé tri hodiny a 56 minút znudene, bez náznaku radosti.

Podľa odborníčky na reč tela, Judy James, si už Victoria za celé tie roky v šoubiznise vybudovala zo svojho zamračeného výrazu určitú ochrannú známku.

"Jej život je jedna veľká selfie. Vytvorila si to a páči sa jej to. Rovnako ako si nacvičila pre fotografov pózu tela, nadrilovala si aj výraz tváre," povedala pre Independent Judy James.

Victoria na Wimbledone sedela v lóži spoločne s manželom Davidom a hercom Samuelom L. Jacksonom, ktorí si duel jednoznačne užívali. Tenisový sviatok si nenechali ujsť ani iné hollywoodske hviezdy vrátane Kate Winslet, Orlanda Blooma, Kate Backinsale či Hugha Jackmana.

SITA

Neďaleko povzbuzovali aj dobrodruh Bear Grylls či vojvodkyňa Kate so sestrou Pippou.

Jediná Victoria však nemihla ani brvou. "Musela si dlho trénovať takýto výraz. Je takmer nemožné neusmiať sa aspoň raz," myslí si James.

Ako plynul čas. Victoria a David oslávili výročie svadby, pozrite sa:

Cíti sa hlúpo

Samotná pani Beckham si uvedomuje, že to nie je úplne bežné. Avšak ako sa minulý rok vyjadrila, keď sa smeje cíti sa hlúpo. "Keď idete po ulici a všade sú paparazovia, usmievať sa je naozaj dosť hlúpe," vyhlásila. "Na rodinných fotkách sa ale usmievam," dodala rýchlo.

Podľa odborníčky na reč tela, Victoria nikdy nepatrila k sebaistým dievčatám. Napriek tomu, že v súčasnosti je úspešná a po boku má jedného z naobdivovanejších mužov na svete, necíti sa sebavedomo a neustále sa porovnáva so ženami, ktoré stretne.  

SITA

Šuškalo sa, že za zamračenou tvárou módnej ikony sú krivé zuby, pre ktoré sa Victoria neusmieva. Judy James si však myslí niečo iné. "Victoria má zuby veľmi pekné. Mohli sme si to všimnúť na náhodných fotografiách, kde sa hrá so svojimi deťmi. Vtedy sa cíti sebavedomo, spokojne a nemá potrebu sa na niečo hrať," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie