Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Ján Bakala (25): Krása mu ničí život!?
Zdielať na

Moderátor Ján Bakala (25): Krása mu ničí život!?

Zdroj: TV JOJ/Facebook Stanislava Pavolová Tvjoj

To, čo niektorí považujú za výhodu, môžu iní považovať za nevýhodu. V prípade atraktívneho moderátora Jána Bakalu, na ktorom sa v podstate ani nedá nájsť nejaká chybička krásy, sa spomínaná životná skúsenosť dá prakticky dokázať.

Snaží sa, aby vyzeral čo najlepšie, aby sa čo najlepšie cítil a aby čo najlepšie odviedol svoju prácu. Ale nie vždy to prináša svoje ovocie. „Viete, ja by som chcel byť napríklad veľmi hercom. Nie je to ale ľahké, pretože nemôžem stvárniť len tak hocijakú úlohu. To, ako vyzerám, ma predurčuje skôr na role nejakých nafúkaných narcisov, alebo potom sladkých, romantických hrdinov, alebo nejakých mafiánov,“ myslí si moderátor Top Star Ján Bakala.

Uvedomuje si, že to je istým spôsobom nevýhoda, pretože si trúfa zahrať v podstate akúkoľvek rolu.

„Myslím si, že by som na to mal. Cítim to tak. Chcem dať zo seba von to, čo je vo mne zatiaľ skryté. Naozaj veľmi by som sa chcel stať hercom,“ vyjadruje verejne svoje želanie.

Pre to, aby sa dostal na filmové plátno, by bol ochotný so svojím výzorom urobiť v podstate hocičo. „Oholiť si hlavu, schudnúť, oholiť si obočie, čokoľvek,“ smeje sa Ján.

Zatiaľ nemal to šťastie, aby si svoj sen naplnil. Snaží sa využiť každú príležitosť, ale seriál ani film mu zrejme, momentálne, súdený nie je...

„Účinkoval som v reklame a moderujem Top Star. To sú zatiaľ moje dve verejné prezentácie. Neplánujem sa však vzdať!,“ hrdo vyhlasuje sympaťák z relácie TOP Star, ktorá má momentálne prázdniny a nové časti s pikoškami zo sveta šouniznisu tak budete môcť vidieť až od septembra!

Súvisiace články

Najčítanejšie