Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sexi moderátor Ján Bakala (25) mení povolanie! Chce byť hercom
Zdielať na

Sexi moderátor Ján Bakala (25) mení povolanie! Chce byť hercom

Moderátor televízie JOJ zatúžil po hereckom chlebíčku! Pýtate sa ktorý? Ján Bakala! Priznal sa, že by preto obetoval všetko! Aj svoje svaly.

"Určite by som obetoval aj svoje svaly. Pre film čokoľvek!," smeje sa moderátor. "Nechal by som si aj bradu narásť alebo by som sa oholil. Aj obočie," rozjíma. 

Z moderátora herec

Moderovanie TOP STARu Jánovi Bakalovi nestačí a sníva o herectve. Láka ho, že sa tam človek môže vyjadriť. "Môžem sa zhostiť úlohy, ktorá napríklad nie je bežná v každodennom živote. Môžem si zahrať aj nejaké to schizofrenické ja," uvažuje.

Hoci moderátor doposiaľ nikde naozaj nehral, tvrdí, že hereckých skúseností má na rozdávanie. "Skôr by som povedal, že je to taká každodenná životná improvizácia, ktorú by som mohol zúročiť aj v herectve. V živote som už uhral všeličo," prezrádza Ján.

Superhrdina alebo zákerák

Najviac by ho oslovili buď role superhrdinov, alebo ich presný opak. "Veľmi rád by som si zahral super kladného hrdinu, takého supermana. Vžil by som sa ale aj do zlého človeka alebo vraha. Taký ten zákerák, to by mi išlo," myslí si moderátor.

Na svoju hereckú kariéru sa poctivo pripravuje. Prejav si trénuje už od malička a vymetá všetky kastingy, ktoré mu prídu pod ruku. "Už ako päťročný som sa hral na komentátora. Rozprával som, ako keby som moderoval," spomína.

Moderátorsky sen z detstva sa mi splnil. Snáď sa mu teda splní aj ten herecký, ale to ukáže len čas.

Ján Bakala o herectve, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie