Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Moderátor Ján Bakala (25): Problém s očami?!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Ján Bakala (25): Problém s očami?!

Zdroj: TV JOJ

Neposlúchajú ho tak, ako by mali! Reč je o krásnych hnedých očiach moderátora TOP STARu Jána Bakalu. Počas štvrtkového vysielania musel mať dokonca okuliare, inak by nebol schopný čítať texty... Čo sa mu stalo?

„Bol som strašne unavený a boleli ma oči. Keď mám takýto stav, tak, jednoducho, bez okuliarov to nejde,“ priznáva sa sympatický Janko.

Oči mu prestali slúžiť na 100 percent zhruba pred štyrmi rokmi. „Pamätám si, že som sa zobudil a na digitálnom budíku som videl čas 8:30. Vyskočil som z postele a utekal do práce. Lenže, v práci ešte nikto nebol a bolo zatvorené. Až potom som zistil, že na hodinách bolo v skutočnosti iba 6:30,“ smeje sa vyšportovaný moderátor. Zrak ho však trápil aj naďalej...

Stále horšie a horšie videl hlavne do diaľky, a tak sa jedného dňa rozhodol pre radikálny krok!

„Uvedomil som si, že to už nemôžem nechať tak a išiel som na očné,“ hovorí. Tam mu zrak vyšetrili a predpísali okuliare. „Dioptrie mám len slabučké a okuliare využívam iba vtedy, keď ma pobolievajú oči z únavy,“ ozrejmuje. Aj vo štvrtkovom TOP STARe ich mal prvýkrát. Ale, neprekážalo mu to a cítil sa v pohode.

Vôbec nevnímam či mám alebo nemám okuliare. Niekedy to je ale nevýhoda, pretože pocitovo si myslím, že mám slnečné okuliare a keď sa s niekym rozprávam, tak ľahko zistia, že sa niekedy nepozerám iba do očí,“ s úsmevom uzatvára Janko.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie