Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Sexi tréner Bakala (24) vytáča svoje frajerky
Zdielať na
Showbiznis

Sexi tréner Bakala (24) vytáča svoje frajerky

Moderátor relácie o celebritách a fitnes tréner Jano Bakala, si na nedostatok obdivných ženských pohľadov nemôže stažovať. Práve naopak, o vyšportovaného a usmievavého svalovca je veľký záujem.

TopStarovský Superman sa nám priznal, že nie je práve najideálnejší partner. "Nie som ten typ, čo by si pamätal dátumy," prezradil Jano. "Aj moje priateľky mi to často vyčítali."

Pre sympaťáka totiž nie je dôležitý dátum, ale deň. Ako to myslel? Jednoducho. "Podľa mňa, ak máte niekoho radi, môžete mu urobiť pekný deň hocikedy. Nezáleží na tom či sú Vianoce alebo má narodeniny."

Návod, ako prekvapiť a potešiť milovanú osobu má moderátor tiež. Vraj na to postačí kytica kvetov, výlet na pekné a príjemné miesto alebo dobré jedlo. Či má Janko momentálne priateľku, to sa dozviete v relácii TopStar, no nám zatiaľ prezradil, aká žena ho môže zaujať.

"Podľa mňa to musí byť súhra hneď od začiatku. Ak ma to neosloví hneď, nebudem sa tým ani zaoberať," hovorí moderátor. A to nie je všeto. Ak chcete vedieť viac o Jankových ideáloch, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie