Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moderátor Ján Bakala (25): Bude aj hercom?
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Ján Bakala (25): Bude aj hercom?

Chce viac a viac! Sympatický moderátor Ján Bakala, ktorého poznáte z relácie TOP STAR, nechce zaspať na vavrínoch a svoju kariéru plánuje rozvíjať ako sa len bude dať. Najnovšie si robí zálusk na herecký chlebíček, a to priamo v jednom zo seriálov televízie JOJ. V ktorom presne?

"Páčilo by sa mi, keby som mohol hrať napríklad v Paneláku," prezrádza svoje sny moderátor so sexi vymakanou postavou. V čase, keď Andy Kraus hľadal nového fešiho namiesto Janka Koleníka, Ján Bakala veľmi vážne uvažoval o tom, že by sa ponúkol.

"Myslím si, že by mi charakter tejto postavy bol blízky a veľmi by ma to bavilo. Herectvo ma vždy lákalo. Tak v rámci môjho výzoru by som sa možno hodil do postavy nejakého policajta, alebo vyslúžilého vojaka, ktorý by chcel dať veci v panelákovej bytovke do poriadku," uvažuje ambiciózny moderátor, ktorý do vôd šoubiznisu vkĺzol v apríli minulého roka a len tak ľahko z nich vyplávať nemieni. Všetko však nasvedčuje tomu, že Jánovi Bakalovi s jeho výzorom to "vyplávanie" vôbec nehrozí.

Neposlúchajú ho tak, ako by mali! Reč je o krásnych hnedých očiach moderátora TOP STARu Jána Bakalu. Počas nedávneho vysielania musel mať dokonca okuliare, inak by nebol schopný čítať texty... Čo sa mu stalo? VIAC SI PREČÍTAJTE TU.

Reportéri, moderátori - no nielen to! Tváre TV JOJ nepracujú každý deň len na tom, aby vám priniesli najčerstvejšie novinky zo sveta a domova, ale aj poctivo trénujú. A to dokonca tanec! Tanečné začiatky jojkárskej skupiny JOJ News Dance Group neboli ľahké, no nestretli by ste sa tu určite ani s tanečnými drevami. Hoci zapotili sa všetci! POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Tréner má totiž jasnú predstavu, kto musí kde viac zabojovať, ako treba tanečníkov "vyhecovať" k lepším výkonom. A ako sa im to pozdávalo? "Čakal som, že budem robiť medveďku, daj labku. Ale myslím, že celkom to s chalanmi dávame," pochválil sa moderátor Ján Bakala. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk, Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie