Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská (48): Manžela robí nešťastným!
Zdielať na

Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská (48): Manžela robí nešťastným!

Zdroj: ISIFA

Je vždy dokonale upravená, vždy žiari a rozdáva úsmevy na všetky strany. Svojim výzorom by spevácka diva Sisa Lelkeš Sklovská tromfla aj dvadsiatničku. Napriek tomuto všetkému však Sisa svojho manžela dokáže urobiť aj nešťastným...

"Áno, je to tak... Ale Juraj je zo mňa nešťastný iba ráno. On by mi totiž tak rád priniesol do postele čerstvo zaliatu a voňavú kávičku, ale nemôže... Ja kávu nepijem,“ prezradila Sisa. „On je z toho úplne nešťastný, pretože by mi tým chcel urobiť radosť, ale takto...“ povzdychne si Sisa.

Vzápätí dopĺňa, že si teda nechá od milovaného manžela priniesť do postele aspoň veľký pohár čistej bublinkovej minerálky, dobre vychladenej, ktorú neskutočne zbožňuje a ktorá ju vie naštartovať do dňa.

"Mne ráno nič iné nechutí, len čistá voda,“ smeje sa Sisa, ktorá nezvykne ani raňajkovať. "Jednoducho do seba nemôžem nič dať, až potom neskôr, keď sa deň viac rozbehne,“ vysvetľuje.

Zdá sa však, že tento stravovací režim Sise vôbec neškodí, a to aj napriek tomu, že sa prieči zásadám zdravého stravovania.

"Cítim sa super, som zdravá, takže všetko je O.K,“ dodáva Sisa, ktorá sa nedávno vrátila z Južnej Kórei, kde hviezdila s muzikálom Mata  Hari na veľkom medzinárodnom festivale.

Súvisiace články

Najčítanejšie