Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sklovská (47) vláči so sebou svoj ksicht!
Zdielať na
Showbiznis

Sklovská (47) vláči so sebou svoj ksicht!

Ukázala nám to, čo ešte nikomu! Svoju tašku plnú púdrikov, líceniek, leskov, krémikov, tieňov, rúžov, atď. ... Jednoducho, Sisa pred kamerami WAU-ky otvorila svoju veľkú kozmetickú tašku, bez ktorej sa nepohne ani na krok. Okrem jej obsahu, ktorý je skutočne bohatý, vás isto šokuje aj to, ako túto prenosnú maskérňu nazýva.

„To je moja ksichtová taška!“ predstavuje nám Sisa Lelkeš Sklovská veľký kufrík plný kozmetiky. Bez neho sa nepohne ani krok z domu. Má v ňom po ruke všetko. 

„Aj zubnú kefku,“ ukazuje ju dlhonohá atraktívna spevácka diva. Podľa nej je veľkou výhodou, že vďaka tejto ksichtovej taške má vždy a všade po ruke všetko to, čo potrebuje.

„Veľa cestujem, takže, keď odchádzam z domu, nemusím premýšľať nad tým, či som si niečo nezabudla. Mám tú istú kozmetiku doma a tú istú kozmetiku v kufri,“ vysvetľuje. To je celkom rozumný nápad, však?

„Dlho som to robila tak, že som si stále prehadzovala veci z tašky do tašky, potom som ich vykladala, potom zase balila, a to bolo hrozne stresujúce. Okrem toho som aj veľa vecí preto pozabúdala a chýbali mi práve vtedy, keď som ich najviac potrebovala. Ale odkedy mám takúto „ksichtovú tašku“, ktorú vláčim všade so sebou, tieto starosti mi odpadli“ dodáva krásna Sisa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie