Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Sklovskú (48) prenasledoval v divadle šialený muž!
Zdielať na
Showbiznis

Sklovskú (48) prenasledoval v divadle šialený muž!

Splnil sa jej životný sen. Speváčka a herečka Sisa Lelkes Sklovská sa dočkala svojej životnej úlohy. V novom muzikále hrá najslávnejšiu špiónku všetkých čias - Matu Hari.

Prípravy na muzikál o slávnej špiónke trvali iba šesť týždňov. No boli to týždne plné driny, odriekani a náročných, niekoľkofázových nácvikov.

"Skúšali sme aj dvanásť hodín denne," spomína na obdobie skúšok Sisa Sklovská, ktorá hrá hlavnú úlohu bez toho, že by mala alternantku. Ona sama bude musieť odohrať každé jedno predstavenie.

Speváčka prezradila, že náročným obdobím skúšania trpel aj jej manžel Juraj. Ten sa v istých momentoch správal ako šialený prenasledovateľ. Manželka totiž na neho nemala čas. "Často krát som ani nemala čas mu zavolať. Ak sme aj mali prestávku, debatovala som s režisérom a nemohla som telefonovať. No zvládol to skvele."

Doma ju vraj čakal nie len on ale aj pripravená večera. Juraj totiž vedel, že Sisa nestíhala počas náročných dní ani len jesť. "Krútil nado mnou hlavou, ako to môžem všetko zjesť," smeje sa.

Život priamo v divadle jej však zachraňoval iný muž, ktorý ju vraj prenasledoval, len aby niečo zjedla a vypila. Kto to bol a či to naruší harmonické manželstvo Sisy a Juraja, to sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie