Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krásna Nicole Kidman (48) chce dobyť londýnske dosky! Rozmýšľa o West Ende
Zdielať na

Krásna Nicole Kidman (48) chce dobyť londýnske dosky! Rozmýšľa o West Ende

Zdroj: SITA

Krásna Nicole Kidman sa možno objaví na londýnskom West Ende! Rokuje o podmienkach účinkovania.

"Neviem ešte, ako to celé skončí, ale áno, rokujem o dvoch predstaveniach. Rozhodla som sa, že spravím minimálne jedno, no kto vie, možno sa obe nakoniec spoja," uviedla Kidman pre britský denník Daily Mail.

Nicole by si mala zahrať v dvoch predstaveniach. Jedným z nich by mala byť komédia Mesiac na dedine od Ivana Sergejeviča Turgeneva.

"Keď vidím, koľko hier sa hrá v Londýne, Sydney, či New Yorku, cnie sa mi. Je to už dlhá doba, ale život a práca mi to doposiaľ neumožňovali," priznáva herečka.

Trikrát nominovaná na Oscara

Nicole Kidman sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1989 trilerom Úplné bezvetrie. V 90. rokoch minulého storočia účinkovala v snímkach ako Dni hromu, Navždy a ďaleko, V moci posadnutosti, Batman navždy, Peacemaker, Praktická mágia či Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň.

Za výkon v muzikáli Moulin Rouge ju v roku 2002 nominovali na Oscara, o rok neskôr si sošku odniesla za stvárnenie spisovateľky Virginie Woolf vo filme Hodiny. Po tretí raz ju na toto prestížne ocenenie nominovali v roku 2011 za drámu Králičia nora.

Diváci a diváčky ju môžu poznať aj zo snímok Tí druhí, Návrat do Cold Mountain, Ľudská škvrna, Stepfordské paničky, Tlmočníčka, Moja krásna čarodejnica, Invázia, Nine, Skús ma rozosmiať, Reportér, Stokerovci či Koľaje osudu.

Súvisiace články

Najčítanejšie