Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Nicole Kidman o rozvode s Cruisom: Trpela som depresiou
Zdielať na

Nicole Kidman o rozvode s Cruisom: Trpela som depresiou

Austrálska herečka Nicole Kidman prezradila, že po rozchode s Tomom Cruisom bojovala s depresiou. Štyridsaťpäťročná držiteľka Oscara bola za herca vydatá v rokoch 1990 až 2001 a adoptovali si dve deti.

"Vydala som sa prirýchlo a bola som naozaj mladá. Neľutujem to, lebo vďaka tomu mám Bellu a Connora, a dlho som mala skvelé manželstvo. Keď to nevyšlo, musela som sa skutočne zaťať a dostať sa z depresie. Nemrzí ma to, bola to časť môjho dozrievania," uviedla pre magazín Who.

Zúfalá snaha otehotnieť

Manželka country speváka Keitha Urbana bola v tom čase tiež nešťastná z toho, že sa jej nedarilo prirodzeným spôsobom otehotnieť, a ničili ju aj potraty a nevydarené umelé oplodnenia. "Zlyhávala som znovu a znovu. Urobila som všetko pre to, aby som otehotnela," vyjadrila sa. Kidman pritom v roku 2008 Urbanovi porodila dcérku Sunday, čo označila za zázrak, a majú aj ďalšiu dcéru Faith, ktorú na svet priviedla náhradná matka.

Z krásky oceňovaná herečka

Nicole Kidman sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1989 trilerom Úplné bezvetrie. Celosvetová sláva prišla v 90. rokoch so snímkami Dni hromu (1990), Navždy a ďaleko (1992), V moci posadnutosti (1993), Batman navždy (1995), Peacemaker (1997), Praktická mágia (1998) či Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň (1999).

Za výkon v muzikáli Moulin Rouge (2001) ju v roku 2002 nominovali na Oscara a o rok neskôr si sošku odniesla za stvárnenie spisovateľky Virginie Woolf vo filme Hodiny (2002). Po tretí raz ju nominovali v roku 2011 za drámu Králičia nora (2010). Na konte má tiež tri Zlaté glóbusy a desiatky ďalších cien. Diváci ju poznajú aj z mnohých iných snímok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie