Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Playmate Zuzana Plačková (23) kydá na slovenský showbiznis!
Zdielať na

Playmate Zuzana Plačková (23) kydá na slovenský showbiznis!

Prostoreká Zuzana Plačková si servítku pred ústa nedáva za žiadnych okolností! Svoju drsnú krtiku namierila na celý slovenský showbiz.

Zuzana je kontroverzná postavička slovenského showbiznisu. S odstupom času by ju ale prezentovanie sa v médiach v tomto svetle mohlo mrzieť.

"Som flegmatik, mňa to nemrzí. Vo svojom živote som neurobila veci, ktoré by som ľutovala," prezrádza plavovláska.

Nehanbí sa

"Nehanbím sa za nič, čo som urobila. Veľa ľudí, keď sa zapne kamera, sa menia, pretvarujú. Ja som, aká som," dodáva rázne.

Ľudia by sa podľa nej nemali schovávať za masku. Naráža najmä na slovenskú smotánku. "Tí, čo nechodia na takéto akcie a nemajú príležitosť stretnúť známe osoby, by mali vedieť, že osemdesiat percent je pretvárka," opisuje Zuzana.

Je úprimná

Blondína tvrdí, že ona je na rozdiel od mnohých úprimná. "Všetko je hrané, všetci hrajú svoje úlohy. Každý je inteligentný a študovaný. Ja som taká, aká som. Nehrám sa na nič," konštatuje.

Či to ale majú ľudia, čo sa pretvarujú jednoduchšie? "Podľa mňa áno, ale každá pretvárka sa raz prekukne," rozmýšľa. "Ja budem radšej sama sebou, ako by som sa mala prirovnávať k tým, čo sú v šoubiznise, tvrdia, že majú milióny a pritom majú päť eur v peňaženke," uzatvára plavovláska.

Súvisiace články

Najčítanejšie