Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Plačková (21) čaká, kým ju objavia
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Plačková (21) čaká, kým ju objavia

Zdroj: TV JOJ

Určite si ju pamätáte z reality show Hotel Paradise. Svojrázna sexy blondína prišla a všetkým súťažiacim dala jasne najavo, ako sa veci majú. Slečna, ktorá nemá zábrany ukazovať svoje nahú telo ale čaká na väčšiu príležitosť.

Mediálne prerazila iba v apríli 2012, no už teraz si trúfa na obrovskú kariéru. A nie len tak hocijakú - Zuzana Plačková je presvedčená, že by zvládla moderovať akúkoľvek veľkú šou.

"Musí mi niekto dať šancu," posťažovala sa nám sexica. Mediálny rozruch, ktorý spôsobila v reality šou a následná poyornosť médií jej rozhodne nestačia. Ona to chce dotiahnuť vyššie. Úspech v rebríčku najklikanejších slovenských celebrít na internetovom prehliadači jej iba pridal vietor do plachiet. "Aspoň ľudia vidia, že patrím medzi celebrity a je o mňa záujem," zhodnotila svoj úspech.

Navonok hubatá, drzá a bláznivá slečna o sebe tvrdí, že v súkromí je úplne iná. To, ako vystupuje pred kamerami a objektívmi je vraj iba póza a iba jej najbližší vraj poznajú jej pravú tvár. Rada by ju však ukázala celému Slovensku.

"Viem, že mám na viac ako robiť nejaké počasie," sebavedomo prehlásila. Dokonca aj pozícia redaktorky sa jej máli. No a čo si myslí o profesionálnych moderátoroch, to si už radšej pozrite v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie