Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Playmate Zuzana Plačková (21) má nové prsia
Zdielať na
Showbiznis

Playmate Zuzana Plačková (21) má nové prsia

Zdroj: TV JOJ

Sexica Zuzana Plačková má svoj plán. Včera ráno v sprievode televízie JOJ prišla na kliniku plastickej chirurgie, kde si nechala už po tretí krát zväčšiť svoje poprsie. A mala na to aj niekoľko dôvodov!

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH ČITATEĽOV!

Blondínka sa preslávila minulý rok v šou Hotel Paradise, kde poriadne zamútila vodu. Nie len svojimi vyjadreniami, ale aj tým, že bez zábran predvádzala svoje telo. Dlhé blond vlasy a bujné poprsie zamotali hlavu hneď niekoľkým súťažiacim.

"Ideme robiť megaprsia," pochválila sa nám Zuzana. "Rozhodla som sa pre implantáty veľkosti 800 mililitrov, čo sú vlastne najväčšie, aké sa dajú u nás a vôbec v Európe zohnať." Väčšie už má iba iná playmate, Jana Mináriková, ktorá operáciu podstúpila minulý rok, kedy boli v ponuke ešte o 100 mililitrov väčšie implantáty. Tie sú však v súčasnosti z bezpečnostných dôvodov zakázané.

Pre Zuzanu to nebola prvá operácia! "Bola som už na dvoch. Po prvej nebolo vidieť žiadnu zmenu, tak som o pol roka išla na druhú," vysvetlila blondínka. To bolo v roku 2011. Včera si na operačný stôl ľahla znova a nie len kvôli kráse. "Implantát, ktorý mám v pravom prsníku sa mi trochu posunul a cítim ho. Pri predošlej operácii mi totiž nezašili sval a preto sa silikón zle uchytil,"  posťažovala sa. No a keď už bolo treba urobiť opravu, Zuzana sa rozhodla aj pre zväčšenie. Veľké zväčšenie. Záznam z operácie si môžete pozrieť v priloženom videu.

Druhým dôvodom, prečo sexica chcela zväčšiť objem svojo hrudníka bol fakt, že získala rolu v pripravovanom americkom filme, kde si zahrá jednu z troch hlavných postáv. "Chcem tam prísť v tip-top stave, tak budem musieť ešte na sebe popracovať. Odchádzam v máji," teší sa Zuzana.

My sme, ako jediní, hovorili so Zuzanou aj tesne po operácii. Prvá, spontánna reakcia po prebudení je žiaľ nepublikovateľná, no po chvíľke nám povedala, že sa nevie dočkať, až uvidí svoje nové poprsie. Pozrite sa sami.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie