Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Neodolateľná Angelina Jolie (39) spustila hystériu! A to sa len prešla po koberci...
Zdielať na

Neodolateľná Angelina Jolie (39) spustila hystériu! A to sa len prešla po koberci...

Krásna Angelina Jolie sa naposledy ukázala v dych vyrážajúcej forme v japonskom Tokiu. Chcela pomôcť propagácii svojho posledného filmu. S mladučkou kolegyňou Elle Fanning spôsobili pri rozdávaní priam hystériu.

Na japonskej premiére filmu Vládkyňa zla pôsobili hlavné predstaviteľky ako rozprávkové bytosti. Krásky sa obliekli symbolicky - Angelina do čiernych koktejliek a tínedžerka Elle vyrážala dych bielymi šatami.

"Tento film má veľmi silné posolstvo. Najmä pre deti," ozrejmila Angelina.

Na úspešnú rozprávku sa do kín hrnú aj dospelí. Uhrančivý pohľad čarodejnice Angeliny nebude určite jediným dôvodom. "Teší ma, ako vrúcne nás ľudia prijali. Viete, napriek tomu, že príbeh filmu nie je nový, jeho nové stvárnenie diváci oceňujú na celom svete," dodáva Elle.

Zlo plodí zlo

Oprášená Šípková Ruženka s hviezdnym obsadením za necelý mesiac od americkej premiéry zarobila stovky miliónov dolárov. Iba zisky z amerických kín pokryli asi dvesto miliónové náklady na produkciu.

V prvých týždňoch film zarobil vyše päťsto miliónov dolárov (viac ako tristošesťdesiatsedemtisíc eur). Angelina vysvetľuje, že film môže inšpirovať. Je totiž o zneužívaní a o tom, ako bolestivé zranenia môžu plodiť ďalšie zlo.

"Aj v tých najtemnejších časoch máme možnosť voľby. Môžeme sa vďaka láske nad všetko povzniesť a zmeniť sa. To je tá dobrá správa!," dodáva Angelina.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie