Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krásna Lucia Hablovičová (35) zbiera komplimenty na každom kroku
Zdielať na

Krásna Lucia Hablovičová (35) zbiera komplimenty na každom kroku

Dlho sa pošepkávalo o tehotenstve Lucie Hablovičovej. Napokon prišla správa, že je predsa len v požehnanom stave.

"Mne je to smiešne, lebo keď žena dovŕši vek dvadsaťpäť, všetci sa pýtajú, kedy bude dieťa. To by som mala predsa riešiť ja s mužom," zamýšľa sa krásna Lucia Hablovičová.

Od pôrodu už ubehol rok a hrdá mamička čelí ďalším otázkam. "Veľmi vtipné je aj to, že keď sa narodí, tak sa všetci začnú pýtať, kedy bude druhé. Ak bude, bude a dovtedy si užívame prvé," dodáva.

Užíva si

Hovorí sa, že čím je väčšia prestávka medzi pôrodmi, tým menšia je túžba po druhom dieťati. Na Luciu to ale neplatí.

"Som ešte v štádiu, že aj to druhé by bolo úžasné, že by bolo doma veselšie, ale na druhej strane, užívam si to moje nadovšetko a keď príde druhé, otvoríme mu dvere a povieme, že vitaj," ozrejmuje Lucia.

Svoju ratolesť ale rodičia nerozmaznávajú. "Zatiaľ sa snažíme. Ani jeden z nás ho neroymaynáva. Možno trochu babičky, ale myslím, že to držíme v zdravom duchu," rozmýšľa.

Modelingu dala košom

Ako matka si Lucia uvedomuje, že výchova je nesmierne dôležitá. Toto motto má zakorenené aj vo vzdelaní. "Mám pedagogickú a pôsobenie v škôlke," vysvetľuje.

Hoci modelka vymenila fotoaparáty za materskú škôlku, o svoj zovňajšok sa stále stará. "Dnes mi jeden chlapec povedal, že vyzerám krásne," smeje sa Lucia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie