Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hablovičová (35) skončila hlavou na betóne
Zdielať na
Showbiznis

Hablovičová (35) skončila hlavou na betóne

Bicykle, vysielačky, flašky s vodou, mapy a hor sa pomáhať! Známe tváre opať potvrdili, že majú otvorené srdce a pustili sa do misie, ktorá pomôže malej Ninke, Alexovi a Jasmin, ktoré trpia detskou mozgovou obrnou.

Teplo, slnko, usmiati ľudia... Na pláži v Bratislave sa stretli desiatky osobností. Prišli odovzdať certifikáty ľuďom, ktorí sa rozhodli urobiť dobrú vec - pomôcť postihnutým deťom a ich rodinám.

"Viem, že pomáhame konkrétne trom deťom," priznáva herec a moderátor Martin Nikodým. "Sú to veci, ktoré nás napĺňajú a mám pocit, že je to tak zmysluplne strávený čas. Väčšinu voľného času trávim práve takýmito vecami," priznáva modelka Lucia Hablovičová.

Tůma je nováčik

Nováčikom v takejto forme pomoci je herec Filip Tůma. "Kolegovia ma už ale do všetkého zasvätili. Niekto mi zavolá a ja sa to pokúsim doručiť. Mám svoj bicykel, dofúkal som gumy a verím tomu, že vydržia celú trasu," dopĺňa s úsmevom herec.

Pomocnú ruku počas misie by ale hercovi určite podala Lucia Hablovičová, ktorá tento rok vsadila na skúter. "Mala som pred dvoma rokmi nehodu. Snažila som sa vyjsť na obrubník, ale skončila som hlavou na betóne. Myslela som si, že sa od hanby prepadnem pod zem," spomína modelka.

Či je lepšie spadnúť za prvým rohom alebo poctivo šľapať desiatky kilometrov hore kopcom môže bonznúť Nikita Slovák. Naposledy išiel na Kolibu na žiadosť Zuzany Fialovej.

"Mám Zuzu rád a sme kamaráti, takže som to bral ako fór. Pripravil som ju aj o peniaze. Stálo ju to padíka, ale pripravených mala tristo eur. Stretlo sa tam ale viac nešťastníkov," ozrejmuje patrón zbierky Nikita Slovák.

Valihora chudne

Heroický výstup by asi ocenil Martin Valihora, ktorý je momentálne na diéte a veľa športuje. "Chcel som si splniť svoj sen a schudol som pätnásť kíl. Nebojím sa, že by som terén nezvládol," prezrádza.

Už od skorého rána vítalo Bratislavu horúce leto. Teplomer ukazoval o 9 hodine viac ako 25 stupňov. Leto teda poslíčkom nič neodpustilo. "Budeme potrebovať veľa vody. Ale zvládneme to," presviedčal Nikodým.

Na svoj poslíčkovský výkon sa v tieni pripravoval aj herec Štefan Kožka. "Áno, pripravujem sa na heroický a necyklistický výkon. Tentokrát dám ale prednosť autu. Ak by som však výkon podať musel, tak radšej na korčuliach," prezradil herec. 

Bicyklu dal košom aj Lasky zo skupiíny Para. Na roznášanie certifikátov mal pomocníka. "Pôjdeme radšej pešo," ozrejmil.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie