Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ako bojuje Anita Soul (28) s alergiami? Má tajný recept
Zdielať na

Ako bojuje Anita Soul (28) s alergiami? Má tajný recept

Ani speváčku Anitu Soul neobišla alergia. Napriek plnému nosu a patáliam spojeným s týmto obdobím však prezradila čo-to zo svojho ľúbostného života.

Boj s alergiou

Na čo presne je speváčka alergická, však ani sama poriadne nevie. "Na peľ, občas na ľudí, na hluk. Mám strašnú alergiu a ten peľ mi znepríjemňuje dni," prezrádza.

S problémami sa trápi už celé roky a v jej prípade je to dosť nepríjemné. "Mám to rok, čo rok. Nebola som ani pri mori, takže je to horšie ako obvykle," priznáva speváčka.

Anita prezrádza, ako prekonáva kýchanie a svrbenie nosa pri spievaní. "Sú na to také tajné prostriedky. Zázračné kvapky. Stačí magická kvapka do nosa a alergia ustane," ozrejmuje.

Magické súkromie

Jej súkromie je tiež magické. "Môj ľúbostný život si plynie. Nie som však taká zaujímavá na pikošky. Nie som tehotná, ani sa nejdem vydávať. Venujem sa skôr hudbe," dodáva.

Ako sa však speváčka venuje hudbe, ju si na akciách stráži jej priateľ. Sprevádza ju a možno aj žiarli. "Je tu po dlhej dobe. On už na akcie nechodí. Nemyslím si však, že žiarli, aspoň ja si to nejako nevšímam," konštatuje Anita.

Dlhoročné vzťahy

S Edom sú spolu viac ako 4 roky. Vždy pôsobia veľmi vyrovnane a zamilovane. Akoby ani hádky nepoznali, ale opak je pravdou. "Hádame sa, ale to je úplne normálne v každom vzťahu. Som povaha veľmi zložitá, ťažko sa so mnou vychádza," priznáva.

Napriek tomu je Anita vždy usadená a jej vzťahy trvajú roky. "Podľa mňa je to o tolerancii. Jeden musí byť trošku flegmatik ako ja, aby to zvládal," uzatvára speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie