Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka Anita Soul (27) sa každý deň modlí
Zdielať na
Hudba

Speváčka Anita Soul (27) sa každý deň modlí

Tvrdí, že jej viera v Boha je silná. Každý večer sa pred spaním pomodlí. Reč je o speváčke Anite Soul. Hoci do kostola nechodí, jej viera je veľmi silná.

Anita Soul sa modlí takmer každú noc. Do kostola chodila od detstva. Dnes sú však tieto návštevy zriedkavejšie. "To nič nemení na tom, že moja viera je stále silná," hovorí speváčka.

Ľudia sa často utiekajú k Bohu v momentoch, keď si nevedia poradiť. Vtedy sú ich prosby azda najsilnejšie. "Toto sú tie veci, že zabúdame na každodenné milodary, ktoré dostávame a keď niečo chceme, tak automaticky sa utiekame k Bohu a z toho sa vždy aj spovedáam Bohu,že prepáč mi to, že vždy iba vtedy," dodáva Anita.

Údajne má speváčka v malíčku aj modlidby. "Tak úplne všetky asi nie, ale väčšinu z nich áno," pokračuje. Veľmi obdivuje gospel, ktorý, bohužiaľ, na Slovensku zatiaľ nevídať často.

"Strašne mi to je ľúto. Ja keď vidím tie americké omše a gospelové kapely, tak mne je normálne do plaču a si hovorím, že prečo ja som sa tam nenarodila a odmalička som nebola v tom kostole vsadená do lavice," dodáva speváčka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie