Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Princ George je celý po ockovi. Páči sa mu pólo
Zdielať na

Princ George je celý po ockovi. Páči sa mu pólo

Vojvodkyňa z Camebridge a princ George prišli podporiť Williama na charitatívny zápas jazdeckého póla. Jeho súperom bol tím, na ktorého čele stál princ Harry. Informoval o tom portál Daily Mail.

Mrvil sa, vrtil sa a nakoniec ho mama pustila z rúk. Princ George je veľmi živé dieťa a dokázal to aj na charitatívnom zápase v jazdeckom póle. Keď sa vymámil z maminho náručia, rozbehol sa rovno do stredu ihriska.

Živé striebro

Našťastie ho vojvodkyňa pozná a okamžite mu bola v pätách. Možno sa cítil odstrčený od ostatných chlapov rodiny, keďže aj jeho otec aj strýko jazdili na koňoch a snažili sa vyzbierať čo najviac peňazí na charitu.

Malý výmyselník nemal cez prestávku problém upravovať terén, ktorý zničili kone počas hry. Keď neobjavoval sám, schmatol za ruku Catherine a vláčil ju kade-tade. Prvýkrát kopol aj do lopty. Píše anglický portál Daily Mail.

Ľavák po prababičke

Urobil tak ľavou nohou a to okamžite vyvolalo špekulácie, že bude ľavák. Tak ako jeho otec, starý otec Charles aj prababička Elizabeth. Vojvoda William s bratom súťažili v tímoch oproti sebe. Dobročinnej akcie sa zúčastňujú pravidelne už niekoľko rokov. 

Pred dvoma mesiacmi navštívil pár Austráliu a Nový Zéland. Malé britské princa zobrali rodičia do ZOO v Sydney, kde sa zoznámil so svojím menovcom - bandikutom králikovitým. Pozrite si video:

Kate Middleton rastie konkurencia. Letizia Ortiz (41) je princeznou už desať rokov, a predsa sa mediálne šialenstvo okolo jej osoby strhlo až teraz. Všetko to spôsobil španielsky kráľ Juan Carlos, ktorý vládol krajine 39 rokov a pred pár dňami oznámil svoju abdikáciu. Na trón zasadne jeho syn, korunný princ Felipe de Borbon (46) a kráľovnou Španielska sa automaticky stane jeho manželka Letizia. Viac si prečítajte TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie