Skoro jasno
20°
Bratislava
Z moderátorky herečka. Dana Strculová (26) si zahrala v seriáli
Zdielať na

Z moderátorky herečka. Dana Strculová (26) si zahrala v seriáli

Pohľad na Danku Strculovú s mikrofónom v ruke nie je ničím výnimočným. Okrem moderovania Novín o 12, pracuje aj ako redaktorka. Najnovšie má novú úlohu. Mikrofón však nepustila ani tentokrát.

Zaujímavé spojenie

Obľúbený seriál sa spojil s rovnako obľúbenou moderátorkou. Danka Strculová si zahrala po boku mladej herečky Gabiky Marcinkovej v televíznom seriáli Panelák a vyzerá to tak, že táto spolupráca sa vydarila.

"Keby za mnou nestálo toľko ľudí, bolo by to asi také isté ako na výrobe," opísala svoje pocity z natáčania Danka.

Na bežnej výrobe sa však nestáva to, čo sa prihodilo na nakrúcaní. Mladá herečka a moderátorka si totiž vymenili miesta.

Mikrofónu sa chopila Gabika a začalo sa debatiť na rôzne témy. 

Kladná vs. záporná

Padla aj otázka, akú postavu by si moderátorka rada zahrala niekedy v budúcnosti."Od našich hercov viem, že keď hrajú zápornú postavu, tak ich na ulici zastavujú ľudia a im vytýkajú im, prečo sú takí odporní.  Preto by som bola radšej, keby ma ľudia mali radi," vysvetľuje Danka.

"Funguje to aj naopak. My, ktorí hráme stále dobrých, máme veľmi radi, keď si môžeme zahrať občas aj zlých," objasnila Gabika.

Dámam sa to zapáčilo, a tak pokračovali ďalej. "Bavilo by ma hrať reportéra a zasypať niekoho otázkami," povedala Gabika.

So svojimi výkonmi boli dámy spokojné. "Dobre sme to dali," potešila sa Gabika. "Nech povedia diváci," doplnila ju Danka.

Súvisiace články

Najčítanejšie