Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Za dverami bytu moderátorky Dany Strculovej (24): Bitky na dennom poriadku!
Zdielať na
Showbiznis

Za dverami bytu moderátorky Dany Strculovej (24): Bitky na dennom poriadku!

Vyzerá, že si žije pokojne a nič ju nevyvádza z rovnováhy. A ono to tak aj je. Sympatická moderátoka Dana Strculová však musí neraz čeliť "bitkám", v ktorých sa snaží uchrániť "ženské" pokolenie.

Nie-nie, nebijú sa Danka Strculová s priateľom Kamilom Čapkovičom, ale ich domáci miláčikovia – pes a korytnačka. Žiarlivosť je už raz taká. Každý chce byť najmilovanejší, najobľúbenejší a každý sa chce mať najlepšie. "Bijú sa hlavne o koberec, čo máme pod stolom v obývačke. Obaja si ho obľúbili a chcú na ňom ležať," prezrádza s úsmevom nežná blondínka, ktorej sa iba ťažko v tomto "boji" rozhoduje.

Zdá sa ale, že aj pes Bak a aj korytnačka Donatela si postupne na seba zvykajú a ustupujú jeden druhému, čo zo začiatku vôbec tak nebolo. A chúďa korytnačka, to nemala vtedy vôbec jednoduché. "Náš pes to vtedy nevedel prežiť," tvrdí Danka, ktorej prirástli k srdcu obe zvieratá. "On ju oňuchával. A keď vyliezla hlavička, v tom istom okamihu nám doprala práčka, a on preletel cez celú izbu. On si totiž myslel, že to ona pípla," opisuje moderátorka. 

Napriek tomu, že krásu moderátorky Strculovej by jej mohli mnohé ženy závidieť, podstúpila na jednej zo slovenských kliník operačný zákrok. "Prežívala jeden z najväčších stresov vo svojom živote," priznáva. Na operáciu, ktorá ju čakala, sa moderátorka pripravovala niekoľko týždňov. VIAC SA DOZVIETE TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: noviny.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie