Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Strculová (25) a Pálffy Belányi (38) nemenia účesy. Tu je dôvod!
Zdielať na
Showbiznis

Strculová (25) a Pálffy Belányi (38) nemenia účesy. Tu je dôvod!

Niektorí ľudia účesy jednoducho nemenia! A platí to aj o moderátorkách Novín o 12-ej. Andrea Pálffy Belányi a Danka Strculová prezradili ich dôvody.

"Ja tie vlasy nejako extra nemením. Za posledných 20 rokov sú rovnaké," hovorí Andrea Pálffy Belányi. Priznáva, že nie je to dávno, čo zatúžila, nie po inej farbe, ale po strihu. "Pred rokom som si dala ostrihať ofinu, ale nebol to dobrý nápad," dodáva.

Andrea s vlasmi neexperimentuje. "Ja som taká konzerva, ja zmeny nevyhľadávam. Keď si vytiahneš aj 15-ročné fotky vyzerám rovnako," dodáva Andrea. Kedysi však bola blondína. "Keď som bola v košickej televízii, mala som ich tri dni," prezradila Andrea Pálffy Belányi.

Blondínka Danka Strculová prezradila, že kedysi tiež trošku experimentovala. "Ja som mala na vysokej hnedú, lebo každá žena chce to, čo nemá," hovorí moderátorka Danka Strculová. Tmavovláskou bola Danka asi týždeň a odvtedy nevymýšľa. Maximálne mení strih a dĺžku vlasov. "Som sa dala podstrihnúť, lebo už veľa báb malo dlhé blond vlasy," dodáva.

Ak jej to priateľ schváli, rada by ich mala ešte kratšie. "Už asi trištvrte roka ho na to pripravujem, ale jemu sa krátke vlasy moc nepáčia," hovorí Danka. Je príjemné meniť strih a farbu keď má žena na to náladu. Danka však musela zmeniť účes, aj keď veľmi nechcela. "S kamarátkami sme zaspali na kúpalisku a mne niekto v strede odstrihol vlasy, tak som sa musela začať česať na bok," dodáva.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie