Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nepáčia sa mi veci zaváňajúce Afganistanom, tvrdí Kmotríková (43)
Zdielať na

Nepáčia sa mi veci zaváňajúce Afganistanom, tvrdí Kmotríková (43)

BRATISLAVA / Sto ľudí, sto chutí. Dvojnásobne toto porekadlo platí na obliekanie a módu. Niekto vsádza na pohodlie, iný radšej na luxus. Čo sa páči moderátorke Veľkých Novín Adriane Kmotríkovej?

Vybíjané čižmy, kapsáče

Keď prišli mini, jedni ich milovali a iní odsudzovali. Keď sa do ženského šatníka dostali nohavice, bolo to podobné. Vždy sa či už v pánskej alebo v dámskej garderóbe nájde čosi, čo by ste v nej najradšej nevideli. Pokiaľ možno nikdy.

Aj Adriana Kmotríková má niečo, čo by v dámskych šatníkoch pokojne oželela. "Mne sa nepáčia všetky tie vojenské veci na dievčatách. Všetku vybíjané čižmy, kapsáče, maskáčové nohavice a všetko, čo mi zaváňa Afganistanom," hovorí moderátorka Veľkých Novín Adriana Kmotríková.

Pánsky štýl neobľubuje

Adriana, ktorá je vyznávačkou klasickej športovej elegancie, priveľmi pánsky štýl neobľubuje. "Vôbec ho nenosím, ale mám takú jednu nočnú košieľku, ktorá vyzerá ako pánska košeľa a vlastne preto som si ju kúpila," dodáva.

Čo si budeme hovoriť, aj v mužskom oblečení vedia dámy použiť svoje ženské prednosti. "Nemyslím si, že by mi bol môj výzor v niečom výhodou alebo nevýhodou. Ja myslím, že človek si je sám sebe strojcom vlastného osudu a skôr svojimi schopnosťami presvedčí než svojim výzorom," dodáva Adriana.

Súvisiace články

Najčítanejšie