Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rebelka Kristen Stewart (24) si zanadávala na Hollywood
Zdielať na

Rebelka Kristen Stewart (24) si zanadávala na Hollywood

Mladá herečka Kristen Stewart (24) je poriadna rebelka! Po záverečných premietaniach na filmovom festivale vo francúzskom Cannes sa rozhovorila otvorene o tom, ako vníma slávu, peniaze a prácu vo filmovom biznise. Servítku si pred ústa rozhodne nedávala.

Červeným kobercom pohŕda

Hoci ju Hollywood živí, Kristen ním pohŕda. V Cannes sa jej páčilo najmä preto, že filmy nie sú len o komerčnom úspechu.

"Najmä v Spojených štátoch sú filmy o peniazoch. Ľudia ich vyrábajú, aby s nimi obchodovali ako s tovarom. Podľa mňa je to pekné svinstvo. Aby herci a vôbec všetci ľudia robili svoju prácu dobre, musia sa zamerať na výsledok  a na svoju túžbu robiť tie veci," myslí si Kristen.

Americká herečka, ktorá sa preslávila najmä hlavnou úlohou v upírskej ságe Twilight, zvažuje intenzívne zmenu. Zrejme sa častejšie postaví za kameru ako pred ňu.

Možno sú jej názory spojené s účinkovaním v poslednom filme, v ktorom si zahrala asistentku starnúcej herečky, od ktorej sa pre vek začali režiséri odvracať.

"Jedného dňa by som chcela robiť film, režírovať ho od začiatku do konca. Rovnako ma zaujímajú hudobné videá. To je práca, ktorá je pre mňa zábavou a cítim sa v nej šťastná," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie