Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kristen Stewart (23): Svojho frajera chcem vlastniť
Zdielať na
Showbiznis

Kristen Stewart (23): Svojho frajera chcem vlastniť

23 / ročná herečka sa vlani rozišla s kolegom Robertom Pattinsonom, pričom ich vzťah narušila aj jej aféra s režisérom Rupertom Sandersom. Teraz prehovorila o svojom milostnom živote.

Americká herečka Kristen Stewart sa vraj v láske nedokáže kontrolovať. 23-ročná rodáčka z Los Angeles, ktorá sa v máji 2013 rozišla s kolegom Robertom Pattinsonom, sa však počas ostatných mesiacov o sebe vraj mnoho naučila.

"Neviete do koho sa zamilujete, jednoducho to neviete a nemáte nad tým kontrolu. Niektorí ľudia si stanovia, za čím idú, no ja sa nekrotím. Ak sa do niekoho zamilujete, chcete ho vlastniť. Chcete, aby ten človek bol tým, čo milujete," uviedla Stewart pre americkú verziu magazínu Marie Claire. Jej spomínaný vzťah s o štyri roky starším Pattinsonom naštrbila aj aféra s ženatým režisérom Rupertom Sandersom.

Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight, ale aj vzťah s hercom Robertom Pattinsonom. Zahrala si aj vo filmovej adaptácii románu Jacka Kerouaca Na ceste, kde sa ukázala v jednej z odvážnych scén nahá. UKÁŽKU Z FILMU NÁJDETE TU. Najbližšie sa predstaví v erotickej komédii The Big Shoe, v ktorej si zahrajú aj Elizabeth Banks a Jim Sturgess. V snímke režiséra Stevena Shainberga bude múzou hlavného hrdinu v podaní Sturgessa.

Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež dve Zlaté maliny.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: SITA, topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie