Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Kristen Stewart (24) vymenila filmovú nahotu za Chanel
Zdielať na
Showbiznis

Kristen Stewart (24) vymenila filmovú nahotu za Chanel

Kristen Stewart sa stala novou tvárou značky Chanel. Stalo sa tak len pred niekoľkými dňami. Americká herečka sa preslávila filmovou ságou o upíroch, ale aj nahou scénou vo filme Na ceste, čo ju spopularizovalo najmä medzi mladými.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Pre reklamnú kampaň 2013-2014 Métiers d’Arts si herečku vybral vedúci dizajnér a kreatívny riaditeľ spoločnosti Karl Lagerfeld, ktorý zároveň celý projekt povedie.

Výsledok spolupráce plánujú predstaviť v máji 2014.

Dvadsaťtriročná Stewart, ktorá je známa tým, že sa na verejnosti objavuje skôr v ležérnom oblečení, sa niektorým ľuďom nezdá ako správna voľba pre kampaň známej módnej značky. Herečka má však so Chanelom už niekoľko skúseností.

V šatách z dielne tohto módneho domu sa predviedla napríklad na podujatí Met Gala v roku 2010 a o tri roky neskôr už sedela v prvom rade na módnej prehliadke tejto značky v rámci parížskeho týždňa Haute Couture.

Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight, ale aj vzťah s hercom Robertom Pattinsonom. Zahrala si aj vo filmovej adaptácii románu Jacka Kerouaca Na ceste, kde sa ukázala v jednej z odvážnych scén nahá. POZRITE SI PRILOŽENÚ UKÁŽKU.

Najbližšie sa predstaví v erotickej komédii The Big Shoe, v ktorej si zahrajú aj Elizabeth Banks a Jim Sturgess. V snímke režiséra Stevena Shainberga bude múzou hlavného hrdinu v podaní Sturgessa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk, reuters, sita

Zdielať na

Najčítanejšie